Op weg naar Dijk en Waard

Graag maken we de reis naar Dijk en Waard samen met u. We geven u op deze website reisinformatie voor onderweg, maar ook over de bestemming: Dijk en Waard. We nodigen u uit om tijdens de tocht met ons mee te doen en mee te denken. Zo zijn wij benieuwd naar uw eigen Kijk op Dijk en Waard. En we delen graag de initiatieven van toekomstige Dijk en Waarders vanuit het Start Dijk en Waardfonds.   

Samen werken we aan één sterke en innovatieve gemeente, waar iedereen telt en wordt gezien. Dijk en Waard biedt ruimte aan mens en natuur. De mix van het dorpse karakter en stedelijke allure maakt onze nieuwe gemeente aantrekkelijk en dynamisch. Lees hier hoe wij de nieuwe gemeente zien.

Wij staan voor u klaar

Wij werken er aan om op tijd klaar te zijn voor de start. Onze aandacht gaat er naar uit om te zorgen dat het samenbrengen van beide gemeenten zo soepel mogelijk verloopt. Onze dienstverlening aan u als inwoner, ondernemer, organisatie of bezoeker bereiden we op dit moment voor. Daarvoor is achter de schermen onder andere een nieuwe website in de maak. Vanaf 1 januari 2022 kunt u op die nieuwe website terecht voor alle gemeentelijke informatie over Dijk en Waard en de dienstverlening van de nieuwe gemeente. Tot die tijd helpen de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard u nog graag.